fbpx
Новини світу

МВС Росії готове прийняти на службу українських міліціонерів

У російському МВС заявляють, що можуть прийняти на службу співробітників української міліції. У російських ЗМІ наводиться повідомлення правоохоронного відомства Російської Федерації, в якому сказано, що «територіальні підрозділи МВС Росії готові прийняти на службу осіб, які залишили територію України, зокрема тих, що проходили службу в українській міліції».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 У повідомленні російського Міністерства внутрішніх справ також зазначено, що співробітникам міліції, бажаючим продовжити службу в підрозділах МВС Російської Федерації, «необхідно буде у встановленому порядку оформити російське громадянство».

 Нагадаємо, що раніше в МВС Росії заявляли про готовність прийняти на службу співробітників українського спецпідрозділу «Беркут», що піддалося критиці після подій у Києві. У столичному главку МВС Російської Федерації заявляли, що поліція Москви може з екс-співробітників українського «Беркута» сформувати батальйон. Крім того, заявлялося про можливість забезпечити співробітників "Беркута" службовим житлом.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

Також повідомлялося, що вже кілька співробітників українського спецпідрозділу «Беркут» отримали російське громадянство.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: