fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Тарута: На кордоні Донецької області з Росією вирили прикордонний рів

На всій ділянці державного кордону України з Російською Федерацією, який знаходиться в Донецькій області, був викопаний рів. Стало відомо, що рів був виритий за минулі вихідні. Ширина «прикордонного рову» становить чотири метри, а глибина – два з половиною метри. Таку інформацію оприлюднив керівник Донецької облдержадміністрацію Сергій Тарута. Слова Сергія Тарути передає прес-служба Донецької ОДА.

«Ми з братом на минулих вихідних за свої власні кошти вирили рів на кордоні з Росією», – заявив губернатор Донецької області.

Таким чином, підкреслив Сергій Тарута, тепер будь-яка техніка транспортні зможе потрапити на територію Донецького регіону лише через спеціальні пункти пропуску.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Після цього Сергій Тарута розповів, хто очолює управління обласного СБУ. За його словами, Сергій Іванов продовжує виконувати обов’язки глави СБУ в Донецькій області. Нагадаємо, що раніше Сергій Іванов написав рапорт про звільнення. Втім, пояснив губернатор, рапорт був написаний главою СБУ в Донецькій області під серйозним тиском проросійських протестувальників. За словами Тарути, рапорт Іванова був «тактичним ходом».

«Повірте, вже з завтрашнього дня картина буде зовсім інша. Працюватиме закон, а представники правоохоронних органів будуть повною мірою забезпечувати порядок», – додав губернатор.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Всі люди, які брали участь у захопленні адміністративних будівель, попередив Тарута, будуть «покарані відповідно до українського законодавства».

Додамо, що раніше Сергій Тарута назвав російську сторону «ініціатором» зіткнень в Донецьку. За інформацією спецслужб, зазначив Тарута, в Донецьку знаходилося «багато представників іноземної держави». За його словами, іноземні громадяни провокували в Донецьку «агресію сепаратистського руху». Тарута пояснив, що йдеться про громадян Російської Федерації.

Читайте також: