fbpx
Футбол

«Сподіваюся, що Фірташ скоро буде на волі», – президент «Динамо»

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував матч «біло-синіх» із сімферопольською «Таврією» (1:2). Крім того, Ігор Суркіс висловився з приводу арешту бізнесмена Дмитра Фірташа. Слова президента «Динамо» передає ресурс football.ua.

«Перш за все, цей матч був дуже важливий для вболівальників», – заявив Суркіс.

За словами президента «Динамо», українські вболівальники встигли скучити за футболом. Суркіс вважає, що футбол або різні концерти можуть об’єднати український народ.

«Ми єдині і нероздільні. Я вважаю, що футбол може об’єднати наш народ. Ми ж живемо в цій країні і всі патріоти», – підкреслив президент київського клубу.

На думку Суркіса, зараз українські люди повинні думати про те, як потрібно жити далі. Також українці повинні подумати, міркує президент «Динамо», як далі розвивати свою країну. Президент «Динамо» додав, що власники клубів і функціонери раніше вклали дуже багато сил у розвиток українського футболу. Суркіс підкреслив, що дуже не хотілося б втратити все те, що було досягнуто в футболі.

«Хотілося б, щоб футбол радував людей. Зараз нам потрібно повертати людей з вулиць на стадіони і трохи відволікти їх», – упевнений Суркіс.

Після цього президент «біло-синіх» прокоментував арешт Дмитра Фірташа. Ігор Суркіс нагадав, що саме Дмитро Фірташ є генеральним спонсором київського «Динамо». Президент запевнив, що платежі на рахунки клубу надходять регулярно. Крім того, президент київського клубу побажав Дмитру Фірташу, щоб він скоріше вибрався з «непростої ситуації».

Суркіс підкреслив, що Фірташ дуже любить футбол. Президент «Динамо» запевнив, що Фірташ активно підтримує сімферопольську «Таврію». За словами Суркіса, саме Фірташ і є господарем сімферопольської команди.

«Я сподіваюся, що всі непорозуміння вирішаться, а Дмитро Фірташ скоро буде на волі», – підсумував Суркіс.

Читайте також: