fbpx
Право

Хабаровськ вимагає приєднання до “щасливої Росії”

У Хабаровську відбувся мітинг за приєднання міста, як Криму, до «щасливої ​​Росії».

 У Хабаровську (Російська Федерація) сьогодні відбулася акція за «приєднання» Хабаровського краю до Росії. Мітинг пройшов на одній з центральних площ міста, повідомляє Радіо Свобода.

Учасники мітингу тримали плакати з написами: «За Хабаровськ у складі Росії», «Москва – моя столиця», «Хабаровськ – це Крим Далекого Сходу», «У Росії добре – а в Хабаровську?».

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Мета мітингу – привернути увагу до того, що реальний рівень життя в цьому російському регіоні відрізняється від того, про який заявляє влада.

«У зв’язку з Кримом говорилося, що рівень життя в Росії – дуже високий, але повинні відзначити, що варто нам подивитися на наш край, і ми побачимо зовсім інший стан справ. Тому ми і хочемо приєднати Хабаровський край до щасливої, стабільної процвітаючої Росії», – сказав один з організаторів мітингу, студент Володимир Аврамчук з «Об’єднаної комуністичної партії».

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Один з тих, хто виступав, закликав жителів міста «разом боротися проти Путіна, проти його політики і проти брехні». Мітинг був узгоджений з міською владою.

Джерело: УНІАН

Читайте також: