fbpx
Шоу-бізнес

Дочка Бородіної стала українкою

Найбільшою гордістю і своєю радістю ведуча телепроекту «Дом-2» Ксенія Бородіна вважає свою маленьку дочку Марусю. Телеведуча постійно хвалиться читачам свого блогу Instagram новими досягненнями свого малятка, ділиться новинами з її дитячого безтурботного життя. Шанувальники постійно засипають Ксенію Бородіну компліментами, відзначаючи, що її дочка росте дуже тямущою і розумною дівчинкою. Також фанати захоплюються красою Марусі і дуже часто присилають в подарунок знаменитій мамі замальовки її малятка.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Сьогодні Ксенія Бородіна в своєму блозі похвалилася новим презентом від шанувальників, які в черговий раз відобразили її дочку. Щоправда, цього разу талановиті фанати не намалювали дівчинку, а зробили фотомонтаж. Знаково те, що картина виконана в суто українському стилі. На ній Маруся відображена в українському національному костюмі з віночком на голові. Фон теж обраний відповідний – макове поле.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Незважаючи на те що останнім часом відносини між братніми державами дещо напружені, а багато українців і росіян стали косо дивитися один на одного, Ксенії Бородіній дуже сподобався фотомонтаж дочки в українському стилі.  

Хтось зробив фотомонтаж Маруньки! Прикольно!» – написала телеведуча.

Читайте також: