fbpx
Політика

Бондаренко закликав Кличка не грабувати киян, у яких встановлені газові плити

Член партії «Батьківщина», депутат Київради Володимир Бондаренко надіслав мерові Києва Віталію Кличку лист з проханням припинити грабувати киян, у яких вдома стоять газові плити. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

 Як нагадав Володимир Бондаренко, сьогодні майже в кожному будинку столиці відсутня гаряча вода. При цьому політик переконаний, що, незважаючи на пояснення столичної влади про економію газу на зиму, йдеться про умисну змову або кругову поруку з метою наживи на киянах.

 «Схема така: в тих будинках, де відключено гаряче водопостачання, ЖЕК нараховує подвійну оплату за споживання газу, мотивуючи це тим, що люди нібито підігрівають воду на газових плитах», – розповів Володимир Бондаренко.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 При цьому він звернув увагу на те, що для того, щоб вимагати платежі, необхідно ще довести, що люди гріли воду. Як зазначив Володимир Бондаренко, сьогодні в багатьох квартирах встановлені бойлери і, отже, люди вже не гріють воду в каструлях.

 «З приводу цього люди звертаються до всіх міських ЖЕКів з численними скаргами, проте отримують приголомшливу відповідь: чекайте до 2017 року, коли ЖЕКи встановлять газові лічильники, а доти платіть подвійну ставку за газ. Наявність бойлера нікого навіть не хвилює», – розповів депутат.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За його словами, зараз на ситуації, що склалася в місті, попросту наживаються і отримують надприбуток. Більш того, як стверджує Володимир Бондаренко, столична влада про це знає. Крім того, як він заявив, загадковими постачальниками газу, які заробляють на цьому, є Льовочкін, Бойко і Фірташ.

 «Чому мер не реагує на таке відверте щоденне пограбування столичних жителів угрупованням Фірташа – особисто для мене питання риторичне», – підсумував Володимир Бондаренко.

Читайте також: