fbpx
Політика

“На парад витратять мільйони, які люди збирали по гривні для АТО”, – Маломуж

У проведенні параду в честь Дня незалежності немає ніякої необхідності. З такою заявою виступив колишній глава української розвідки генерал Микола Маломуж. За його словами, такий захід буде недоцільним, оскільки всі сили необхідно відправляти в зону антитерористичної операції. Про це український генерал заявив в інтерв’ю виданню «ГОРДОН».

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

«Немає ніякої доцільності в проведенні цього параду на День незалежності. Також під час самого параду є ймовірність того, що будуть проведені різного роду провокації і теракти. Паради потрібно проводити тільки після того, як будуть досягнуті реальні переможні кінцеві результати =», – упевнений колишній глава розвідки Микола Маломуж.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

«Завжди говорили, що такі паради коштують грошей. На цей парад витратять мільйони, мільйони, які люди збирали по гривні для бійців в зоні антитерористичної операції. Але тепер ці кошти підуть на парад», – висловив свою точку зору український генерал.

 

Читайте також: