fbpx
Політика

Уряд Яценюка продовжує традиції режиму Януковича, – екс-міністр охорони здоров’я

Відсторонений з поста міністра охорони здоров’я України Олег Мусій висловив свою думку про уряд Арсенія Яценюка. Він запевняє, що нинішній уряд продовжує традиції режиму Віктора Януковича. Таку думку Олег Мусій заявив в ефірі на телеканалі «Інтер».

«Представники Євромайдану, які були призначені на пости не за партійними квотами, які були незалежні від політиків, зараз усуваються з уряду, який залишається продовженням режиму Януковича. У мене не було жодних політичних зобов’язань ні перед прем’єр – міністром, ні перед Верховною Радою», – заявив Олег Мусій.

Як пояснив екс – глава МОЗ, за сім місяців роботи у владі він побачив, що всі надії, які були в українських громадян під час Євромайдана, «намагаються поноситися квотними чиновниками, яких заслали з уряду чи парламенту».

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

У проблемах МОЗ України Олег Мусій звинуватив главу уряду Арсенія Яценюка, народного депутата Миколу Мартиненка та колишнього першого заступника МОЗ Руслана Салютіна.

«Ми всі боролися проти інституту смотрящих. Замість цього в наше міністерство за квотами був призначений пан Мартиненко, відомий народний депутат, який і переконав мене в щирості пана Салютіна – мого першого заступника. На ділі ж, всі корупційні схеми з тендерами, які були залишені попередниками Богатирьової, пан Салютін старався втілити в життя», – додав Мусій.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

Після цього екс – міністр сказав, що не визнає своє відсторонення з керівного поста в МОЗ.

«Я не залишу свою боротьбу надалі з мафією з партії Яценюка, яка під виглядом вовка в овечій шкурі знову постарається пройти до Верховної Ради», – підсумував Олег Мусій.

Варто відзначити, що на пост в.о. міністра охорони здоров’я призначений Василь Лазоришинець.

Читайте також: