fbpx
Політика

Анна Герман впевнена, що побиття політиків не можна називати люстрацією

Народний депутат України Ганна Герман стала на захист своїх колег, які останнім часом зазнали нападів з боку активістів. За словами члена парламентської фракції «Партія регіонів», хвиля нападів на народних депутатів України та кандидатів у депутати, яка прокотилася по всій Україні, – це цілеспрямовані дії для зриву виборів. Таку точку зору Анна Герман висловила в ефірі телеканалу «112 Україна».

Читайте також:  Чому Ватикан ігнорує доктрину про «священну війну» РПЦ та Кремля?

«Такі дії спрямовані на те, щоб ні у кого не повернувся язик називати майбутні вибори в парламент прозорими і чесними. Якщо депутатів та кандидатів у депутати б’ють до крові, не дають їм просто поспілкуватися з людьми, то це важко назвати люстрацією. Ці акції вже носять організований характер», – прокоментувала ситуацію Анна Герман.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

На завершення народний депутат підкреслила, що подібні інциденти можуть стати вагомою причиною для невизнання світовою спільнотою дострокових виборів до парламенту. Крім цього, Герман зазначила, що люстрація в Україні справді необхідна, але проходити вона повинна виключно цивілізованими способами.

Читайте також: