fbpx
Політика

Геращенко: “У НАТО поки нас не чекають”

Радник Арсена Авакова Антон Геращенко розповів в ефірі телеканалу «1+1» про те, що необхідно Україні зробити для того, щоб стати повноцінним членом НАТО. За словами представника Міністерства внутрішніх справ України, на сьогоднішній день Україну в НАТО ніхто не чекає.

«Нас не чекають у НАТО. Там нас готові прийняти тільки тоді, коли наша країна стане сильною, і коли у нас не буде ось таких проблем з Російською Федерацією», – упевнений радник українського міністра Антон Геращенко. За словами силовика, для того, щоб «сподобатися» НАТО, українська держава повинна дуже багато працювати.

Читайте також:  Чому Ватикан ігнорує доктрину про «священну війну» РПЦ та Кремля?

«Глава українського уряду Арсеній Яценюк робитиме все можливе для того, щоб відновити обороноздатність української держави. Ми повинні створити потужну Національну гвардію, армію і службу безпеки», – висловив свою точку зору Антон Геращенко.

Як повідомлялося раніше, радник Авакова Антон Геращенко пропонував ввести в українських школах обов’язкову підготовку. Він упевнений, що курс молодого бійця можна починати проходити з 12-13 років.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 

Читайте також: