fbpx
Політика

Куніцин: “Сумно, що ми з шаблями та на конях йдемо проти танків”

За час перемир’я Україна повинна встигнути озброїти загони Національної гвардії і батальйони територіальної оборони важким озброєнням. Необхідно ретельно підготуватися до відбиття атаки російського агресора на території Херсонської області з території анексованого Кримського півострова. Такої точки зору дотримується народний депутат України, радник українського президента Сергій Куніцин. За його словами, Російська Федерація керується одразу кількома планами.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

«У Росії на сьогоднішній день підготовлено три плани: перший – захопити в Херсонській області кровоносну систему водопостачання, газопостачання та електропостачання; другий – відрізати територію України від Азовського моря через Маріуполь, Бердянськ та Мелітополь; третій – просто перегрупувати свої війська. Нам потрібно використовувати перемир’я з користю. Минулого тижня я побував в зоні бойових дій. Можу сказати вам чесно – сумно, що ми воюємо як Семен Будьонний в радянські часи, з шаблями і на конях, а проти нас йдуть танки», – заявив Сергій Куніцин.

Читайте також: