fbpx
Політика

Мустафа Джемільов: “Ходять чутки, що Путін почне наступ по всьому південному фронту”

Російський агресор може розпочати військові дії по всьому південному фронту вже в найближчому часі. З такою заявою виступив лідер кримськотатарського народу, народний депутат України Мустафа Джемільов. Як заявив політик в ефірі «Першого національного», серед так званих «загонів самооборони» Кримського півострова ведуться розмови про початок військових дій.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

«Вони кажуть, що наступ може статися завтра – післязавтра», – прокоментував ситуацію уповноважений президента України у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемільов. Також він додав, що велика частина кримських татар на майбутні «вибори» окупаційної влади просто не підуть. Нагадаємо, що «вибори» заплановані на 14 вересня.

«Наскільки нам відомо, з 180 тисяч кримських татар, які мали право голосу, на так званому референдумі голосували 700-800 осіб. Це близько 0,5 відсотка від усіх кримських татар півострова», – розповів Мустафа Джемільов.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

Лідер кримськотатарського народу припустив, що через постійний тиск на татар цей відсоток може вирости.

Читайте також: