fbpx
Політика

Коли РФ почала війну на Донбасі, вона остаточно втратила Північний Кавказ, – Портніков

Чим більше російські спецслужби будуть займатися Україною, тим більше вірогідність великої збройної акції на Північному Кавказі. Таку думку в ефірі "5 каналу" висловив журналіст Віталій Портников, передає кореспондент УНН.

"У той день, коли почалася операція на Донбасі, перебуванню Північного Кавказу в складі Російської Федерації підписано вирок. Питання часу, коли саме ця територія перестане бути органічною частиною РФ", – зазначив експерт.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Він зазначив, що в Чечні відбувається постійна конфронтація і військові зіткнення. "Але вони не є масштабними, тому їх вдається приховувати. А те, що сталося вчора, не можна було замовчати, бо це була велика операція в центрі чеченської столиці", – зазначив експерт.

 Він зазначив, що на сьогодні велика частина російських спецслужб, які завжди допомагали адміністрації Кадирова в боротьбі з антиросійським рухом в Чечні, зараз відволіклися і на "ДНР", "ЛНР", на зачистку Криму.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 "Чим більше російські спецслужби будуть займатися Україною, тим більше вірогідність великий збройної акції на Північному Кавказі, причому не тільки в Чечні. Адже спецслужби – це кадри, а вони не безрозмірні", – підкреслив він.

 Джерело: УНН

Читайте також: