fbpx
Політика

Ірина Геращенко пропонує провести перше засідання нового Кабміну на Донбасі

 Народний депутат України від партії «Блок Петра Порошенка», уповноважений президента з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях Ірина Геращенко пропонує провести перше засідання нового уряду на Донбасі.

 Читайте: Кабмін Яценюка склав повноваження перед новим парламентом

 За її словами, міністри повинні не тільки розмірковувати про те, як допомогти жителям регіону, а й на власні очі побачити, що там відбувається, і вже, виходячи з цього, формувати відповідну державну політику.

Читайте також:  Чому Ватикан ігнорує доктрину про «священну війну» РПЦ та Кремля?

 «Неправильно, коли міністри та інші політичні фігури знаходять час на закордонні відрядження, але не знаходять часу для того, щоб відвідати ці регіони», – підкреслила вона.

 Ірина Геращенко переконана, що представникам усіх гілок влади слід більше спілкуватися з населенням територій, які підконтрольні центральній владі, і доносити до них позицію Києва.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 При цьому глава Луганської ОДА Геннадій Москаль, який виступав разом з Іриною Геращенко на прес-конференції, звернув увагу на те, що на територіях, підконтрольних українській владі, не було жодного міністра. За його словами, це неприйнятно.

  За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: