fbpx
Політика

Заборона Компартії стала ще більш актуальною, – Бригинець

Як повідомив екс- депутат Верховної Ради України Олександр Бригинець, комуністи відкрито стали на бік сепаратистів, у зв’язку з чим вимога заборонити Комуністичну партію стає ще більш актуальною.

 За його словами, у ЗМІ з’явилося повідомлення про те, що представники Компартії з Луцька вирушили на Донбас, щоб підтримати російських окупантів.

 «Там вони організували прес-конференцію для телеканалу «За Новоросію». Комуністи порівняли дії України з фашистськими і назвали їх блокадою Донбасу. Також вони звинуватили у звірствах добровольчі батальйони. Ставлення луцьких комуністів повністю збіглося з позицією російських загарбників і сепаратистів», – розповів Олександр Бригинець.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 У зв’язку з цим, Олександр Бригинець звернувся до СБУ з проханням перевірити дії луцьких комуністів щодо підтримки сепаратистів. Він переконаний, що дії цих комуністів та інших представників колишньої влади мають отримати належну оцінку.

 «І можливо ці дії стануть додатковим аргументом для заборони Комуністичної партії та ідеології, як такої, що не відповідає інтересам української державності та гуманізму», – підсумував він.

Читайте також: