fbpx
Освіта Популярне

Онлайн активності для дітей під час військових дій.

Діти під час війни потребують особливої уваги та підтримки. В умовах сьогодення ми повинні дбати про їхнє здоров’я, емоційний та психічний стан, аби вони змогли перенести ці стресові події без незворотних наслідків. Не заважаючи ні на що, кожна дитина точно хоче гратись, малювати, спілкуватись з однолітками та бути щасливою. Завдяки розвитку технологій наші діти добре вміють користуватися мобільним телефоном або планшетом навіть перш, ніж починають говорити.

Ми зробили добірку активностей для дітей, які проводяться онлайн:

– Телеграм канал «Чем занять детей»: https://t.me/Busy_kids_ua, щодня розміщує розклад активностей для дітей України. Збирає цікаві посилання та записи, чим можна зайняти дітей у різних умовах у цей нелегкий час.

– Мобільний застосунок Hearty, що допомагає батькам дбати про емоційний та психічний стан дітей під час війни: https://iparent.onelink.me/przr/3c893e25, підказує прості ігри та активності. Працює оффлайн і його можна використовувати навіть в укриттях. У застосунку доступні книги від Барабуки, аудіоказки українською та інший контент для дітей. Застосунок безкоштовний.

Читайте також:  GROM. Як працює спецназ Польщі? (ВІДЕО)

– Телеграм канал «Павлуша і Ява»: https://t.me/pavlushaiyava, публікує аудіо-казки для сімей із дітьми, які перебувають у бомбосховищах.

–  Телеграм канал СМАРТ – навчання для дітей: https://t.me/smartOsvitaUA, канал для батьків та дітей, публікує посилання на ресурси та заходи, які допоможуть розважити, відволікти та опанувати корисні навички у цей нелегкий для нас час. Публікують тільки безкоштовні заходи та ресурси.

– Телеграм канал Медитації для діток: https://t.me/ScM4b1dg0s80ZGRi,  ментальні практики захисту, любові, розслаблення;

– Телеграм канал Матеріали для дітей від Країна Мовлення: https://t.me/krainamovlennya

– Телеграм канал Заняття для дітей та батьків: https://t.me/zanyattya_dititabatiky, Благодійний проєкт від компанії Vema Kids, створений для ефективної підтримки та розвитку дітей та їхніх батьків.

Читайте також:  Мережа УПЦ-ФСБ: листування священників, лобі за кордоном і "релігійні" псевдожурналісти (ВІДЕО)

– Телеграм канал Уроки для дітей: https://t.me/i14y8qVHHIyMTRi. На каналі онлайн-уроки для дітей віком від 6 до 11 років, під час пізнавальних та ресурсних уроках діти нині зможуть переключити свою увагу, відволіктися, поспілкуватися.

– Viber-спільнота «Школа_інфо» в умовах воєнного стану запустила освітню ініціативу. Вони публікують завдання для учнів 1-4 класів, щоб вимушені «канікули» не заважали розвитку та здобуттю освіти.

– Дистанційна школа «Оптіма» відкрила безоплатний доступ до навчальної платформи для всіх дітей, хто має інтернет.

Сподіваємось кожен знайде для себе улюблену онлайн активність, але на вулиці теплішає і ніщо не замінить прогулянку на свіжому повітрі.

Статтю підготовлено на підставі інформації ресурсу Телеграм.

Читайте також: