fbpx
Право

Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру припиняє простій.

Держгеокадастр

Відповідно до Наказу Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру від 22.04.2022 року за №90 «Про організацію роботи в апаратів Держгеокадастру та його територіальних органах», починаючи з 02 травня 2022 року, припиняється простій та дистанційний/гнучкий режим роботи для державних службовців та працівників апарату Держгеокадастру та його територіальних органів. Із змістом наказу можна ознайомитисьза посиланням: https://land.gov.ua/nakazy-z-osnovnoi-diialnosti/.

Держгеокадастр

Працівники Держгеокадастру, яким було встановлено простій та дистанційний/гнучкий режим роботи, відповідно до наказу, повинні приступити до виконання обов’язків відповідно до займаної посади з 2 травня 2022 року.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Для працівників, які з поважних причин тимчасово не можуть працювати на робочому місці, але мають організаційні та технічні можливості працювати дистанційно, Департамент управління персоналом до 2 травня 2022 підготує наказ про подовження дистанційної роботи.

Нагадуємо, що Кабінетом Міністрів України прийнята Постанова від 12.04.2022 року за № 440, відповідно до якої якщо державний службовець або працівник державного органу в  робочий час в Україні перебуває поза межами робочого місця без рішення керівника державної служби, зазначеного в пункті 1 цієї постанови, або за кордоном, крім перебування у службовому відрядженні, оформленому в установленому порядку, до них може бути застосоване дисциплінарне стягнення відповідно до закону.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Статтю підготовлено по матеріалам Держгеокадастру, КМУ.

Читайте також: