fbpx
Популярне

USAID підтримує український бізнес.

На сторінці в Facebook Програма USAID «Конкурентноспроможна економіка України» розміщено інформацію про нову ініціативу для українських  крафтових виробників Made in UA Support Project від Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України», Укрпошта та TECHBUREAU за підтримки Дія.Бізнес!

В рамках проєкту 100 українських крафтових виробників, які готові залишатися в країні та шукають шлях для продовження діяльності, зможуть отримати по $1000 на підтримку своїх брендів.

Подати заявку можливо на сайті https://www.uamadesupport.com (до 10 травня)

У програмі Made in UA Support Project можуть взяти участь:

Читайте також:  За перекриттям траси Київ – Чоп на Закарпатті стоїть московський патріархат?

– Крафтові виробники фізичних товарів – декор для дому, одяг, меблі, іграшки, тощо

– Українські юридичні особи: ФОП 2,3 групи або ТОВ

– Підприємства, виробництво яких розташоване і залишиться в Україні

До 24 травня ініціатори проєкту внутрішнім голосуванням оберуть 100 компаній, які отримають допомогу. Обрані компанії отримають інструкцію для отримання фінансової допомоги. Гроші можуть бути направлені на будь-які задачі, для підтримання виробника: маркетинг, покращення презентації товарів, представлених в магазині, логістичні цілі, виробництво та інше.

Також переможці отримають додаткові призи від організаторів та партнерів. Від «Укрпошти» – 11 промокодів на суму від 5 до 30 тисяч гривень, які клієнти зможуть використати при відправці з відділень «Укрпошта» в будь-яку країну. Від Дія.Бізнес – консультації для 10 компаній із визначення пріоритетних ринків, а також огляди трендів e-commerce у релевантній ніші обраних ринків (середня вартість вказаних послуг на ринку – $1500).

Читайте також:  Мережа УПЦ-ФСБ: листування священників, лобі за кордоном і "релігійні" псевдожурналісти (ВІДЕО)

Переможці будуть оголошені 24 травня на офіційному сайті проєкту https://www.uamadesupport.com

Стаття підготовлена за матеріалами USAID «Конкурентноспроможна економіка України».

Читайте також: