fbpx
Спорт

Гравцем року по версії FIFA визнано Роберта Левандовскі

Роберт Левандовскі

Міжнародна федерація футболу назвала переможців премії The Best. Цього разу церемонія нагородження проходила в онлайн-режимі.

Кращим гравцем світу був визнаний польський нападник мюнхенської “Баварії” Роберт Левандовскі.

«Хочу подякувати тренерському штабу і команді. Завоювати цей приз за часів Мессі і Роналду – щось особливе. Я дуже гордий і щасливий. Це особливий день для мене і моїх партнерів по команді. Неймовірне відчуття. У 2020 році ми взяли все, що могли. Головний момент, звичайно ж, Ліга чемпіонів. Перемога в цьому турнірі показала мені, що завжди потрібно вірити в мрії, і ти будеш винагороджений», – сказав він.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Кращим воротарем визнали Мануеля Нойєра, а кращим тренером – Юргена Клоппа.

Кращий гол 2020 го забив атакуючий півзахисник “Тоттенхема” Сон Хин Мін.

Сімволична Dream Team:  Аліссон Бекер (Бразілія, “Ліверпуль”) – Альфонсо Дейвіс (Канада, “Баварія”), Трент Александр-Арнольд (Англія, “Ліверпуль”), Серхіо Рамос (Іспанія, “Реал”), Вірджіл Ван Дейк (“Нідерланди, “Ліверпуль”) – Йозуа Кімміх (Німеччина, “Баварія”), Кевін Де Брюйне (Белгія, “Манчестер Сіті”), Тьяго Алькантара (Іспанія, “Баварія”/”Ліверпуль”) – Ліонель Мессі (Аргентина, “Барселона”), Кріштіану Роналду (Португалія, “Ювентус”), Роберт Левандовскі (Польща, “Баварія”).

Читайте також: