fbpx
Політика

Єрмак розповів Уманському про нульову толерантність до корупції

Андрій Єрмак

Глава Офісу президента Андрій Єрмак зустрівся зі своїм колишнім радником Ігорем Уманським, який звільнився через ситуацію з корупцією.

«Сьогодні я мав зустріч зі своїм колишнім радником Ігорем Уманським. Сказав йому наступне. У нас нульова толерантність до корупції – це неодноразово повторював Президент Володимир Зеленський, і це базова цінність внутрішньої культури нашої команди. Також я повторив те, що сказав йому телефоном раніше – вважаю неправильним приймати заяву про відставку не від нього особисто, а прочитати про це в інтернеті», – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

За його словами, для Уманського були створені усі можливості аби донести будь-яку необхідну інформацію до керівництва держави, до Уряду та правоохоронної системи.

«І якщо цього не вдалось зробити, то точно не через нас», – додав Єрмак.

Нагадаємо, 12 листопада стало відомо про відставку Уманського.

«Карантин вихідного дня? Ок! Тоді – все на вихід! І я почну перший. Відповідну заяву подав на Банкову. Про причини відставки – все після прийняття рішення щодо моєї заяви. Обов’язково запрошу всіх, кому небайдуже. Відпочивайте!», – написав він.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Пізніше він повідомив, що причиною такого рішення стала провальна боротьба з корупційними схемами в Податковій та Митній службах.

Читайте також: