fbpx
Політика

Арсен Аваков відкидає звинувачення Порошенка в тому, що поліція працювала на виборах проти нього

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков відкидає звинувачення екс-президента і лідера партії “Європейська солідарність” Петра Порошенка в тому, що поліція працювала на виборах проти нього.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“Порошенко безсовісно бреше, виправдовуючи свою поразку на виборах тим, що проти нього “була робота поліції”. Поліція, як і МВС в цілому не працювали на нього, а працювали на чесні вибори. Ми працювали на людей і на Україну! На жаль, для Порошенко брехати – як дихати – і тому він програє! Він довів країну до такого емоційного стану, що люди дуже захотіли повірити не йому брехунові, – а будь-якій чесній людині …”, – заявив міністр.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

“Порошенко, методично душив боязкі паростки надій в 2014, він в цьому винен. Більшість позитивного в ці роки відбувалося не завдяки йому, а всупереч .. Можна тільки уявити собі – чого можна було б досягти країні, що не сконцентруйся він на боротьбі за владу і гроші ..

Мені його не жаль. Шкода країну ..

І у нас у всіх – і скептиків і розумників, і романтиків і досвідчених – немає іншого виходу – як бажати успіху Зе !! .. І допомагати йому! Від простої людини до олігарха .. Це прямі життєві інтереси кожного з нас.”, – резюмував Арсен Аваков.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

ЧИТАЙТЕ: Це є вибір народу: Порошенко про четверте місце «Європейської Солідарності» на парламентських виборах

В интервью УП Порошенко бессовестно лжёт, оправдывая своё поражение на выборах тем, что против него "была работа полиции…

Gepostet von Arsen Avakov am Montag, 29. Juli 2019

Читайте також: