fbpx
Політика

Це є вибір народу: Порошенко про четверте місце «Європейської Солідарності» на парламентських виборах

П’ятий президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко після парламентських виборів розповів, чи задоволений результатом, який отримала його партія.

Про це повідомляє Українська правда.

“Тут не можна бути задоволеним чи не задоволеним. По Конституції, носієм державної влади є народ. Кожен державний діяч має приймати вибір народу. Це є вибір народу.

Чи можу я сказати, що була робота проти нас? Була. Була робота проти нас поліції. Була робота проти нас організованих груп, на кшталт Шарія, організовані зсередини країни.”, – сказав екс-президент.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Відповідаючи на питання, чому Зеленський зміг стати уособленням надії людей, Порошенко відповів: “Тому що ми несли на собі тягар відповідальності за попередні п’ять років. У Зеленського був тягар навпаки — повітряні кульки.”

“Я хочу наголосити, що аргументом “за”, тими кульками, замість нашого тягаря відповідальності, це були фільм “Свати”, фільм “Слуга народу”, відомість “95 Кварталу” і віртуальне життя, яке просто вмілими технологічними механізмами намагалися перекласти на життя реальне.

От тут я можу точно сказати, що цього не буде. І не буде за зовнішніми ознаками, які зараз в соціальних мережах — їздив на велосипеді, а тепер кортежем, чи розстрілює парламент, чи щось інше. 

Зеленський — не Голобородько, це точно. Але люди це ототожнювали. Це також технологія, яка на сьогоднішній день спрацювала.”, – резюмував Петро Порошенко.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Раніше Петро Порошенко заявив журналістам після того, як прибув до Державного бюро розслідувань, що постійний витік інформації, який раніше був підтверджений керівництвом ДБР, є надзвичайно тривожним процесом і вимагає детального дослідження правоохоронними органами.

Читайте також: