fbpx
Політика

Людмила Денісова під час візиту до Лефортовського суду зробила заяву стосовно обміну полоненими

Уповноважена Верховною Радою по правам людини Людмила Денісова прибула разом з рідними моряків до Лефортовського районного суду Москви, де сьогодні відбудуться судові засідання щодо зміни або продовження запобіжного заходу українським морякам.

Відповідне відео опубліковано на її сторінці у Facebook.

Зокрема, перед судовим засіданням Людмила Денісова відповіла на запитання журналістів стосовно обміну полоненими, а також можливості помилування українських моряків.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

“Це не пов’язані речі, і не пов’язані з нашими моряками. У нас є 150 чоловік – утримуваних осіб, громадян України в російських в’язницях, а є 35 осіб, яких надала Москалькова – утримуваних громадян Росії у виправних установах в Україні. Йшлося про цих осіб, прізвища я поки не буду розголошувати”, – розповіла Денісова.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Раніше п’ятий президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко заявив, що Росія зобов’язана видати українських моряків, захоплених у полон у Керченській протоці, негайно і без будь-яких додаткових умов.

Читайте також: