fbpx
Політика

Юлія Тимошенко розповіла, коли розпочнуться реальні зміни в країні

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко заявила в прямому ефірі телеканалу ICTV, щоб змінити стару систему, реально перебудувати та відродити Україну, треба не лише максимальна консолідація проєвропейський патріотичних сил у парламенті, але й відповідальність політиків за свої обіцянки перед народом.

Про це повідомляє прес-служба партії.

«Місія президента – зібрати всіх в одну команду, припинити ділити, розмежовувати за будь-якими ознаками. І так само країну об’єднати. Тоді в парламенті будуть потужні сили з людей, які можуть мати свіжий погляд, з тих досвідчених професійних команд, які служили і служать країні та які точно знають, що з першого дня треба робити. І не тренуватися роками, а діяти з першого дня», – переконана вона.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Юлія Тимошенко переконана, що чим швидше зміниться ця Верховна Рада, уряд, керівники силових структур, тим швидше можна буде розпочати реальні зміни в країні.

«Я твердо вірю, що Україна може стати рівною серед рівних в європейській спільноті. Я хочу цьому присвятити своє життя, щоб наше з вами покоління за життя побачило успішну красиву Україну», – підсумувала Голова партії.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Читайте також: