Тимошенко не підтримає у другому турі жодного з кандидатів

Комментарии:

Сьогодні, 2 квітня, лідер «Батьківщини» Юлії Тимошенко під час прес-конференції у Києві заявила, що продовжує свою роботу над побудовою демократичної та сильної України. Покрокова реалізація Нового курсу, стратегії розвитку держави, дозволить на парламентських виборах зрештою перезавантажити політичну систему.

Про це повідомляє сайт «Батьківщини».

Вона запевнила: вся колосальна робота, яка була проведена кращими фахівцями для розробки Нового курсу, жодним чином «не була рекламною кампанією на виборах».

«Сьогодні в України є правильна виважена стратегія, яка є шансом змінити все докорінно, повернути справедливість, сильну економіку, відродити наше життя. Ми будемо крок за кроком застосовувати всі можливості втілювати наш план дій», – наголосила Юлія Тимошенко.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

На жаль, зауважила Голова партії, президентські вибори були сфальшовані Петром Порошенком.

Юлія Тимошенко також попередила, що її команда не оскаржуватиме результати голосування у суді, адже судова система приватизована чинним президентом. Не буде і жодних акцій, адже будь-яке підняття людей може стати плацдармом для країни-агресора, зауважила Голова партії: «Розхитувати стабільність, виводити на внутрішні протистояння я не дозволю».

Лідер «Батьківщини» вважає, що жоден з кандидатів не впорається з викликами, які стоять перед країною: війна, економічна руїна, бідність, руйнація інститутів управління. Саме тому реалізація Нового курсу починається вже сьогодні.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Тому політик не стала закликати своїх прихильників підтримувати жодного із опонентів, які проходять до другого туру.

“І тому брати відповідальність за будь-які поради я не можу”, – сказала Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ: Юлія Тимошенко обіцяє, що за місяць після інавгурації підніме мінімальну пенсію до 4425 гривень