Юлія Тимошенко обіцяє, що за місяць після інавгурації підніме мінімальну пенсію до 4425 гривень

Комментарии:

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко під час мітингу в Ужгороді заявила, що у найближчі роки новий президент підніме доходи українців до рівня сусідньої Польщі, а вже за місяць після інавгурації жодна людина в Україні не отримуватиме зарплату чи пенсію менше прожиткового мінімуму.

Про це повідомляє сайт ВО «Батьківщина».

Зокрема, Тимошенко обурена тим, що внаслідок реформи чинної влади «пенсіонери отримують менше за 2 тис. грн». Тобто мінімальна пенсія сьогодні нижча за прожитковий мінімум, що становить 4425 грн, зауважила Голова партії.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Якщо  людина отримує менше, вона не може вижити! Чи мали вони законне право поставити пенсію чи зарплату нижче 4425 грн? Ні!» – наголосила вона.

Юлія Тимошенко також зазначила, що ті люди, які не отримують субсидію, заплативши за ЖКП, взагалі залишаються ні з чим: не вистачає ні на ліки, ні на продукти.

«Це вважається свідомим знищенням життя людини. У перший місяць роботи нового президента менше, ніж 4425 грн, жодна людина не отримуватиме! Геноцид українських пенсіонерів треба припиняти», – запевнила кандидат у Президенти.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

До того ж, Юлія Тимошенко переконана, що не можна всім нараховувати однакову пенсію.

Так, пенсіонери, у яких маленький стаж роботи, отримуватимуть не менше 4425 грн, а ті, хто більше працював, отримуватимуть більші пенсії.

«Ми маємо поламати цю систему влади вперше за 28 років. Настав історичний час змінити не обличчя при владі, а країну», – підсумувала Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ: Ми не дамо владі сфальшувати вибори, – Юлія Тимошенко