Слободян розповів, що будуть робити прикордонники, якщо Саакашвілі спробує перетнути кордон

Комментарии:

Сьогодні, 14 березня, у Києві на брифінгу помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян відповідаючи на запитання журналіста, заявив, що екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі не має законних підстав для в’їзду на територію України.

“Стосовно даної особи – по-перше, він не є громадянином України для того, щоб в’їхати на територію нашої держави, по-друге, відносно даної особи діє заборона до 2021 року, тому законних підстав для в’їзду на територію України наразі у нього немає”, – сказав Слободян.

Читайте також:  Два роки тому на війні Герой України Віктор Оцерклевич

Зокрема, він зауважив, якщо Саакашвілі спробує перетнути державний український кордон, як він обіцяв раніше, тоді прикордонники будуть діяти у межах законодавства, і у межах наданих повноважень.

Також Слободян доповів про те, що упродовж березня у зв’язку з підготовкою та проведенням виборів президента України Державна прикордонна служба України здійснює заходи посиленої охорони кордону. Зокрема, активна фаза посилення системи охорони кордону розпочнеться вже на наступному тижні.

Читайте також:  Закарпатські соратники Орбана такі ж пособники росії, як і сам лідер Угорщини