fbpx
Політика

Саакашвілі заявив, що Порошенко програє президентські вибори

Екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі заявив, що незабаром повернеться до України і сподівається, що Порошенко програє президентські вибори.

Про це повідомила газета DW.

“Перше, чого я чекаю, що Порошенко програє ці вибори. У нас були збори нашої партії. Я збираюся включатися на великі збори “Руху нових сил” – партії, яку я очолюю, – через тиждень. Вони готуватимуться до парламентських виборів”, – заявив він.

За словами Саакашвілі, рейтинг чинного президента Петра Порошенка не є високим.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

“Я не вірю в те, що у Порошенка високий рейтинг і що у нього є великі шанси перемогти”, – додає він.

Також Саакашвілі сказав, що Україна схожа на Грузію через олігархів при владі. Він каже, що знає про мережу підкупу голосів Порошенка.

“У БПП, за моїми даними, близько 400 мільйонів доларів на мережу підкупу голосів. У Грузії відносно до кількості населення було ще більше. Але просто на відміну від Грузії Україна – надто велика країна. Там і в інших партій також є гроші. Мені здається, що це допоможе Україні швидше позбутися Порошенка, аніж ми змогли поки що позбутися Іванішвілі”, – підсумував екс-президент Грузії.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Михайло Саакашвілі висунув умови, на яких підтримає Садового на президентських виборах

Читайте також: