fbpx
Політика

Гриценко висловив недовіру СБУ: вимагає звільнення Василя Грицака

Кандидат на посаду Президента України Анатолій Гриценко написав на своїй сторінці у Facebook повідомлення, в якому вимагає відставки голови СБУ Василя Грицака у зв’язку з впровадженням у Маріуполі 13-14 березня найвищого рівня терористичної загрози «червоний».

«Я їм не вірю – вимагаю відставки голови СБУ! Змушений скасувати сплановану і вже анонсовану на 13-те березня зустріч з людьми в Маріуполі. Причина? СБУ оголосила саме на день мого приїзду і на наступний за ним День добровольця (увага!) найвищий «червоний» рівень терористичної загрози. І ввела в дію відповідні обмеження», – стверджує Гриценко.

Читайте також:  За матеріалами СБУ 15 років тюрми отримав зрадник, який навів російські С-300 на багатоповерхівку у Запоріжжі

За його словами, закон, на який СБУ посилається у своєму повідомленні щодо впровадження рівня терористичної загрози “червоний”, вводиться “у разі вчинення терористичного акту”.

Гриценко зауважив, що інформація про вчинений у Маріуполі теракт відсутня, відтак він заявив про недовіру керівництву спецслужб і вимагає звільнення Василя Грицака.

Читайте також:  Черговий московський поп отримав підозру

ЧИТАЙТЕ: ТСК Верховної Ради дасть відповіді, як розкрадалася українська армія за часів Тимошенко та Анатолія Гриценка, – Герасимов

Читайте також: