fbpx
Політика

ТСК Верховної Ради дасть відповіді, як розкрадалася українська армія за часів Тимошенко та Анатолія Гриценка, – Герасимов

Сьогодні, 11 березня, під час виступу на Погоджувальній раді ВР Голова фракції Партії “Блок Петра Порошенка” Артур Герасимов заявив, що ТСК Верховної Ради дасть відповіді, як розкрадалася українська армія за часів Прем’єр-міністра Тимошенко та Міністра оборони Анатолія Гриценка.

Про це повідомляє прес-служба БПП.

Також Герасимов зазначив, що чим ближче до виборів, то більше виникає небезпечних “фейків”, які підривають довіру не лише до певних кандидатів, а й до державних інституцій загалом.

“Єдиний антидот проти брехні – реальні факти. Згадайте, якою була українська армія навесні 2014 року і якою вона є зараз – оснащена сучасною зброєю, технікою, першокласним речовим забезпеченням. Подивіться на види озброєнь, що виходять з українських конвеєрів. Всього п’ять років тому український солдат навіть шкарпеток не мав, бо армія була розграбована і знищена руками деяких сьогоднішніх претендентів на президентське крісло”, – наголосив Голова фракції.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

ЧИТАЙТЕ: Тимошенко пояснила, коли знизить ціну на газ для населення

За його словами, саме завдяки ініціативі фракції Партії “Блок Петра Порошенка” та Народного фронту, була створена Тимчасова слідча комісія, яка займається розкраданнями в армії.

“І зараз необхідно дочекатися результатів її роботи. І вона дасть відповідь і про те, як розкрадалася армія в період прем’єрства Юлії Тимошенко, в той час, коли очільником Міноборони був пан Гриценко, про події в Укроборонпромі. Переконаний, саме ґрунтуючись на фактах, а не “фейках”, українці будуть робити свій остаточний вибір!”, – наголосив Артур Герасимов.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

ЧИТАЙТЕ: НАБУ обшукало помешкання Гладковського та його сина

Він також заявив: “Президент України, як сильний політик, відразу закликав правоохоронні органи терміново дати результати. Винні будуть сидіти у в’язниці і жодні посади – не врятують”.

Читайте також: