fbpx
Політика

Порошенко призначив полковника Кривоноса заступником секретаря РНБОУ

Президент України, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко призначив полковника Сергія Кривоноса заступником Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

«Дуже важлива ваша характеристика – це ваша абсолютна нетерпимість до корупції. І це моє президентське доручення – нульова толерантність до корупції, щоб ми рішучими діями захистили армію, захистили оборонний комплекс від будь-яких нападів, або недовіри. Ми маємо зміцнити довіру суспільства  і міжнародних партнерів до оборонного комплексу», – заявив президент.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Президент відзначив високий професіоналізм та морально-людські якості полковника Кривоноса, а також підтримку військового з боку громадськості і добровольців в його діяльності на посаді заступника командувача ССО.

«Я глибоко переконаний, що професійний військовий з бездоганою репутацією, якого підтримала і влада і опозиція, на сьогоднішній день це саме та кандидатура, яка має очолити цей відповідальний напрям роботи. Ви не з чужих слів знаєте ситуацію на фронті і життя солдата, які вимоги є до військової техніки, наших новітніх розробок», – підсумував Петро Порошенко.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

ЧИТАЙТЕ: Зловживання в «Укроборонпромі»: Порошенко звільнив Гладковського із РНБО

Читайте також: