fbpx
Політика

Тимошенко пояснила, коли знизить ціну на газ для населення

Прес-служба ВО “Батьківщина” повідомляє, що лідер партії, кандидат на посаду президента України Юлія Тимошенко в ефірі одного з українських телеканалів заявила, що рішення про зменшення ціни на газ для населення щонайменше вдвічі буде одним із перших, яке ухвалить нова влада. Як наслідок – знизяться тарифи на тепло і на гарячу воду.

Переглянути ціну блакитного палива допоможе рішення Окружного адміністративного суду м. Києва, який визнав підвищення урядом у 2016 році вартості газу необґрунтованим та незаконним, зауважила лідер «Батьківщини».

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Тимошенко наголосила, потреби людей мають покриватися газом українського видобутку, а його вартість повинна становити 3, 50 грн, а не 8,55 грн, як зараз. Влада просто «незаконно оббирає людей», обурилась кандидат у Президенти України.

«Ми взяли бухгалтерські документи державної компанії, яка видобуває природній газ український. Ми подивились, що якщо взяти видобуток газу вартість, транспортування до оселі людей, якщо взяти податки, що треба сплатити за видобуток газу і 30% прибутку, щоб галузь розвивалась, щоб можна було видобувати більше природного газу, ціна на газ становить 3, 50 грн», – пояснила Юлія Тимошенко.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

Лідер «Батьківщини» заявила, що рішення про зниження ціни на газ буде ухвалено в перші дні після перемоги її команди на виборах.

ЧИТАЙТЕ: Тимошенко переконана, що замовивши 60 млн бюлетенів, ЦВК створює підґрунтя для фальсифікацій

Нагадаємо, колегія суддів Окружного адміністративного суду м. Києва задовільнила позов Юлії Тимошенко проти уряду щодо незаконного підвищення ціни на газ для населення та теплокомуненерго, яке відбулося у травні 2016 року.

Читайте також: