fbpx
Політика

Геращенко отримала з Росії листи від політв’язнів Кремля

Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко повідомила на своїй сторінці у Facebook, що отримала листи від трьох українських політв’язнів Кремля – Олега Сенцова, Микола Карпюка та Романа Сущенка.

“Я дуже чекаю цих листів. Й щоб знати, як вони там, в ізоляції. І тому, що вони надають сил. В листах Олега Сенцова – завжди стільки життя, надії… й що найдивовижніше – він не втрачає почуття гумору, яке, мабуть, там рятує. В Олега, як в усіх творчих людей, складний почерк. А от у Миколи Карпюка – почерк ідеальний, так пишуть вчителі української мови і історії”, – зазначила Геращенко.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Також вона закликала не забувати про українських заручників, полонених, політв‘язнів і писати їм листи.

“Завдання влади, всіх нас – боротися за звільнення. І ми робимо це на всіх можливих міжнародних майданчиках. Але давайте не забувати й про моральну підтримку- напишіть листа нашим. Підтримаємо їх”, – підсумувала Геращенко.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Нагадаємо, 14 лютого, Ірина Геращенко заявила, що спостерігачів з Кремля на українських виборах не буде.

Читайте також: