fbpx
Спорт

Ігор Суркіс розповів про майбутнє Реброва в «Динамо»

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс в ефірі програми «ПроФутбол» розповів про майбутнє головного тренера клубу Сергія Реброва.

За його словами, всі рішення будуть прийматися після завершення чемпіонату. Суркіс підкреслив, що пропонував Реброву продовжити контракт взимку, проте фахівець запропонував почекати з цим питанням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чемпіонат України з футболу: Огляд 22-го туру і підсумки першого етапу УПЛ

Нагадаємо, що контракт Реброва з «Динамо» закінчується в кінці сезону. Раніше повідомлялося, що за українським тренером стежать клуби з Англії та Туреччини. Сам же Ребров заявляв, що його майбутнє в клубі залежить від президента. Суркіс в свою чергу говорить, що багато чого залежить саме від тренера.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Президент «Динамо» також спростував інформацію про переговори з іншими фахівцями. Зокрема раніше ЗМІ повідомляли, що київський клуб можуть очолити Олександр Хацкевич, Юрій Калитвинцев або Олег Лужний.

Нагадаємо, що Сергій Ребров очолив «Динамо» в 2014 році після звільнення Олега Блохіна. За цей час він виграв з клубом два чемпіонства, два Кубка України і один Суперкубок України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лукаш Теодорчик може повернутися в «Динамо»

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

У цьому сезоні кияни займають друге місце в чемпіонаті, відстаючи від «Шахтаря» на 14 очок. Таким чином, головною метою «Динамо» є Кубок України. У Лізі чемпіонів динамівці посіли останнє місце.

З огляду на фінансову ситуацію в клубі, «Динамо» або продовжить співпрацю з Ребровим, або знову призначить когось із тренерів зі структури клубу. Розраховувати на запрошення закордонного тренера навряд чи варто. Багато вболівальників хотіли б, щоб з «Динамо» попрацював Мирон Маркевич або Леонід Кучук, однак такий розвиток подій також малоймовірний.

Читайте також: