fbpx
Спорт Футбол

Лукаш Теодорчик може повернутися в «Динамо»

Польський форвард київського «Динамо» Лукаш Теодорчик, який виступає на правах оренди в «Андерлехті», після закінчення сезону може покинути Бельгію. Про це повідомляє Dhnet.be, посилаючись на агента футболіста.

За його словами, проблема в переговорах виникла через розмір заробітної плати та тривалість контракту.

Нагадаємо, що «Андерлехт» має право викупу Теодорчик за 5 мільйонів євро. Це невелика сума, враховуючи, що поляк в 40 матчах забив 28 голів. До того ж, бельгійці мають намір на ньому непогано підзаробити, перепродавши в інший клуб мінімум за 20 мільйонів євро.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артем Громов залишає «Динамо» Київ

Якщо сторони не зможуть домовитися, футболіст повернеться в «Динамо», і тоді вже київський клуб буде розпоряджатися його долею – або залишити забивного форварда собі, або ж заробити чималі гроші на його трансфері.

Лукаш Теодорчик перейшов в «Динамо» влітку 2014 року з польського «Леха». Однак основним у команді Реброва він стати не зміг, хоча і забив 10 голів в 24 матчах.

На даний момент в обоймі київського клубу всього два номінальних форварда – Артем Бесєдін та Роман Яремчук. Олександр Гладкий раніше перейшов на правах оренди в «Карпати», а Жуніор Мораес поїхав підкорювати Китай.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

В особі Теодорчик «Динамо» могло б отримати хорошого, забивного форварда, проте є сумніви, що Сергій Ребров зможе знайти до нього підхід і вдало використовувати. Не варто забувати і про інших нападників клубу, які вирушили в оренди раніше – Артемі Кравці ( «Гранада», Іспанія ») і Дьємерсі Мбокані («Халл Сіті», Англія).

Читайте також: