fbpx
Спорт Футбол

Анонс та прогноз матчу відбору на ЧС-2018 Хорватія-Україна

Сьогодні, 24 березня 2017 року, відбудеться матч відбору на Чемпіонат світу 2018 року в групі I Хорватія-Україна. Поєдинок пройде в Загребі на стадіоні Максимір. Початок матчу о 21:45, пряма трансляція запланована на телеканалах «Україна» та «Футбол 1».

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україну і Хорватію в матчі відбору на ЧС-2018 розсудить іспанська бригада арбітрів

Зустріч з хорватами дуже важлива для підопічних Шевченка. Крім того, що це боротьба за перше місце, це буде протистояння з найсильнішою командою групи. Хорвати мають дуже сильних виконавців в півзахисті та нападі. Практично всі гравці грають в кращих клубах Європи. Перевагою для українців буде той факт, що не зможуть сьогодні зіграти основні захисники Врсалько і Чорлука.

Збірна Хорватії є фаворитом сьогоднішнього матчу, та й взагалі всього відбіркового циклу. Тому українцям слід зіграти максимально дисципліновано і проявити свої найкращі якості. Основний акцент буде зроблений на фланги і наших зірок – Ярмоленко і Коноплянку. Однак виникає питання, в якому стані до сьогоднішнього матчу підходить Євген, враховуючи, що він не часто отримує ігровий час в «Шальке». Проблемною позицією залишається місце лівого захисника, так як Соболь пропускає матч через дискваліфікацію.

Орієнтовні склади:

Збірна Хорватії: Субашич – Єдвай, Віда, Мітровіч, Піваріч – Бадель, Модріч – Ракітіч, ​​П’яца, Брозовіч – Калініч

Збірна України: П’ятов – Федецький, Ракицький, Кучер, Бутко – Степаненко – Ярмоленко, Сидорчук, Коваленко, Коноплянка – Кравець

Прогноз на матч Хорватія-Україна від UAonline – 1:2

Читайте також: