fbpx
Кінотеатри Шоу-бізнес

Entertainment Weekly показав кадри з нового сезону серіалу «Твін Пікс»

Через 25 років на екрани повертається один з найкращих серіалів всіх часів – «Твін Пікс». Вже 21 травня 2017 року вийде третій сезон, який буде складатися з 18 серій. У ролі режисера знову виступить Девід Лінч.

На екрани повернуться актори Дена Ешбрук, Медкен Емік, Шеріл Лі, Кайл МакЛоклен, Девід Духовни. До того ж, в новому сезоні зіграли і нові актори – Джеймс Белуші, Тім Рот, Майкл Сера, Наомі Воттс, Моніка Белуччі та інші.

Зірки поділилися з Entertainment Weekly своїми емоціями про новий сезон. Вони кажуть, що всі повернулися в містечко Твін Пікс, проте дещо в ньому змінилося.

Кайл МакЛоклен і зовсім заявив, що за повернення серіалу необхідно дякувати фанатам.

Президент каналу Showtime Девід Невінс підкреслив, що новий сезон відповість на багато питань, що цікавлять фанатів. Можливо ми нарешті дізнаємося, що сталося з агентом Купером.

Серіал «Твін Пікс» виходив в 1990-1991 роках. Основна сюжетна лінія була навколо розслідування агентом ФБР Дейлом Купером вбивства Лори Палмер. Однак незабаром з’ясовується, що тихе містечко має і іншу, темну сторону.

У 1992 році був знятий пріквел «Твін Пікс: Крізь вогонь», але особливої популярності він не отримав.

Ознайомитися з кадрами нового сезону серіалу «Твін Пікс» можна за посиланням: ew.com/tv/twin-peaks-exclusive-first-look-photos/the-owls-may-not-be-what-they-seem

Читайте також: