fbpx
Шоу-бізнес

Помер актор Олексій Жарков

У Росії після тривалої хвороби пішов з життя відомий актор Олексій Жарков. Про смерть артиста повідомляється на сайті Союзу кінематографістів Росії.

«5 червня на 69-му році після тривалої хвороби пішов з життя актор, кавалер Ордена Дружби, Народний артист Росії Олексій Дмитрович Жарков. Пішов дуже талановитий артист, скромна, добра людина», – йдеться в повідомленні.

У 2012 році Олексій Жарков переніс інсульт, після чого його розбив параліч. І хоча через деякий час параліч відійшов, на початку березня поточного року актора спіткав новий напад, впоратися з яким він уже не зміг.

Довідка: Олексій Жарков народився в Москві. Закінчив школу-студію МХАТ, після чого працював в Театрі імені Єрмолової, потім перейшов в МХТ імені Чехова, а в 2000 році знову повернувся на колишнє місце. У творчій біографії актора більше 130 ролей в кіно. Найбільш відомі фільми за участю Олексія Жаркова – «Нічна подія», «Кримінальний талант», «В’язень замку Іф», «В місті Сочі темні ночі», «Імітатор», «Не будіть сплячого собаку».

Читайте також: