fbpx
Шоу-бізнес

Ганна Сєдокова розсекретила причину розставання з Сергієм Гуманом

Нещодавно виконавиця Ганна Сєдокова повідомила своїм шанувальникам про розставання зі своїм коханим Сергієм Гуманом. Через кілька днів вона зважилася назвати причину розставання з танцюристом. Ганна Сєдокова зізналася, що зовсім не інша жінка вплинула на їхні стосунки, як припускали багато «доброзичливців». Все набагато банальніше: почуття закоханих не витримали випробування відстанню.

«Я хочу сім’ю, дітей, серйозні відносини, але дуже складно розриватися між Києвом, Москвою і Лос-Анджелесом. У нас з Сергієм хороші відносини, але кожен з нас тепер йде далі своєю дорогою», – зізналася співачка.

Також Ганна Сєдокова порівняла відносини з Сергієм Гуманом з відносинами головних героїв фільму «Хенкок».

«У нас – як у фільмі "Хенкок" з Уіллом Смітом і Шарліз Терон. Герої цього фантастичного блокбастера – супермени. Але коли вони разом, удвох, то обидва слабшають, втрачають свою силу. І ми так само», – констатувала знаменитість.

Відзначимо, Ганна Сєдокова двічі була заміжня: від першого шлюбу з футболістом Валентином Белькевичем у неї народилася дочка Аліна. Вийшовши вдруге заміж за бізнесмена Максима Чернявського, Ганна народила дочку Моніку.

Читайте також: