fbpx
Шоу-бізнес

Олександр Пономарьов розповів про нове кохання

Після виходу спільної пісні Олександра Пономарьова та Марії Яремчук «Недозволена» всі в один голос почали говорити, що між виконавцями зав’язався службовий роман. Однак Олександр Пономарьов поспішив спростувати дану інформацію. У телепрограмі «Зоряний шлях» він заявив, що абсолютно вільний і пообіцяв, що про його нове кохання шанувальники дізнаються першими.

«Жодна людина не запитала у мене, правда це чи ні. Неправда. Чому всі думають, що я шукаю собі наречену там, де працюю? Я її, по-перше, не шукаю, а по-друге, вірю, що якщо Бог дасть, то всім розкажу про свою любов, не буду соромитися», – сказав Олександр Пономарьов. Також артист назвав безглуздою інформацію про те, що він шукає собі багатих супутниць, а потім сідає на їх шию. Співак зазначив, що ніколи не вважав себе бідним. А чутки про те, що він альфонс – це все вигадки ЗМІ.

«Я жодної копійки за все своє життя не взяв ні у кого. У мене така репутація, тому що про це цікаво писати, мовляв, я альфонс. Але, якщо у дівчини щось і є, то чому відразу альфонс?» – сказав Олександр Пономарьов.

Читайте також: