fbpx
Політика

Савченко відсвяткувала повернення з подругою

Народний депутат України Надія Савченко, яку поміняли на російських спецназівців Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва, першу ніч на волі провела з подругою. Фотозвіт нічних посиденьок в своєму Facebook опублікувала подруга Надії Ірина Юзик. За словами дівчини, говорила в основному Надя, згадувала про своє звільнення. Також вона озвучила плани на майбутнє.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

«Нинішня ніч не для сну … Я часто її обіймаю і більше мовчу. Надя багато говорить, розповідає, як 5 годин сиділа в автозаку в "стакані" (така клітинка в автозаку), як до останнього не знала куди її везуть – або на етап, або на обмін, і відразу говорить про майбутню роботу – чим треба зайнятися і як змінювати країну, як звільняти інших заручників Кремля. Просто рветься наводити порядок. Про Львів згадує також, і не раз) Ну, тримайтеся, шановні чиновники», – написала Ірина Юзик.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Також вона опублікувала кілька знімків, на яких зображена з Надією Савченко. Та виглядає щасливою: нарешті вдома!

Читайте також: