fbpx
Кінотеатри

Кріс Еванс готовий знятися в новому фільмі «Людина-павук»

Актор Кріс Еванс, відомий за роллю супергероя Капітана Америки, під час одного з інтерв’ю проговорився про те, що його герой може з’явитися на екранах куди раніше, ніж багато хто чекає. Як відомо, в останній раз Капітан Америка з’являвся у фільмі «Перший месник: Протистояння». Передбачалося, що поява героя відбудеться вже в фільмі «Месники: Війна нескінченності».  

За словами Кріса Еванса, сам би він хотів знятися в сиквелі «Вартових Галактики», але, як він нагадав, це неможливо, оскільки події фільму розгортаються в далекому космосі. Ще одним проектом, в якому він би хотів з’явитися, Кріс Еванс назвав нову «Людину-павука», де вже прописався його колега, актор Роберт Дауні-молодший.  

«Перезавантаження франшизи з Томом Холландом виглядає багатообіцяюче. Я був би не проти з’явитися в цьому фільмі», – сказав актор.  

Як нагадав Кріс Еванс, він знімається в кінокоміксах Marvel вже шість років, тому кожну появу в фільмах цієї студії він сприймає як своєрідне повернення додому. Актор зізнався, що навіть в тих випадках, коли йому пропонують камео, він з радістю погоджується.  

«Я завжди готовий дати згоду, якщо Капітана Америку захочуть задіяти в якомусь з проектів», – підкреслив Еванс.  

Нагадаємо, що зйомки нової «Людини-павука» стартують вже цього літа.   

Читайте: Новий фільм про Людину-павука отримав офіційну назву

Читайте також: