fbpx
Політика

Парубій очолив Верховну Раду

Після призначення Володимира Гройсмана прем’єр-міністром України посада спікера парламенту стала вакантною. Правда, ненадовго. Очолити Верховну Раду запропонували Андрію Парубію, який раніше був віце-спікером. Рішення про його призначення нардепи схвалили 284 голосами на сесійному засіданні у четвер, 14 квітня. Виступаючи з трибуни, Андрій Парубій зазначив, що Верховна Рада повинна стати майданчиком реальної комунікації і прийняття рішень.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Верховна Рада завжди була майданчиком для стабілізації ситуації в державі. Вона повинна бути тим майданчиком, який буде мати найбільшу комунікацію з суспільством. Але ми повинні спільно збільшити інституційну спроможність Верховної Ради. Ми повинні спільно все зробити для того, щоб збільшити комунікацію з суспільством», – сказав Андрій Парубій і пообіцяв, що зробить все можливе для об’єднання всіх народних депутатів як більшості, так і опозиції, і спільного прийняття ними рішень.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Вище політичних інтересів і особистих амбіцій завжди є державний інтерес. Нам весь час треба пам’ятати, що в найбільш відповідальні моменти ми повинні навчитися через політику бачити Україну», – резюмував Андрій Парубій, звертаючись до народних обранців.

Фото: media.novostimira.com

Читайте також: