fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Поліція ретельно обстежує територію Київської області у пошуках Тараса Познякова

Пошуки зниклого львів’янина Тараса Познякова повернуть на початкову стадію з метою більш ретельного обстеження території Київської області. Про це в ексклюзивному коментарі УНН повідомив прес-секретар ГУ Національної поліції Київської області Микола Жукович.

Читайте: Правоохоронці допитали власника гаража, в якому знайшли автомобіль Тараса Познякова

"Пошуки хлопця, який зник в Київській області, не припиняються. Правоохоронці продовжують обстежувати територію. Зокрема, дачні кооперативи та лісові масиви. Зараз пошукові роботи повертаються на початкову стадію. Там, де Бобриця, будуть докладніше опрацьовуватися квадрати території. Тобто сектора, куди ми йдемо вдруге. Можливо, з першого разу ми чогось не помітили", – повідомив М.Жуковіч.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

За словами представника поліції Київської області, водолази вже обстежили всі водойми Київської області, де міг проїжджати автомобіль Т.Познякова.

"У водоймах поки нічого не знайдено. Проте ми не перевірили кожен сантиметр, щоб стверджувати, що там нічого немає. Можливо, що до перевірок (водойм – ред.) також повернемося", – додав він.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Нагадаємо, 4 квітня Тарас Позняков домовився підвезти до Києва пасажирів, яких знайшов на сервісі попутників BlaBlaCar, але до столиці він так і не доїхав.

Читайте також: