fbpx
Політика

Розвиток транспортної інфраструктури Києва довірять компаніям Deloitte Touche Tohmatsu та Ernst & Young – КМДА

Компанії Deloitte Touche Tohmatsu та Ernst & Young працюватимуть над планом розвитку транспортних комунальних підприємств Києва. Як очікується, вже до кінця року українська столиця отримає чіткі пропозиції щодо того, як зробити міський транспорт більш комфортним для жителів. Про це повідомив заступник голови КМДА Ілля Сагайдак.  

«Завдяки грантовим коштам ЄБРР Deloitte Touche Tohmatsu проведе аудит діяльності КП «Київпастранс», а Ernst & Young буде працювати з «Київським метрополітеном» – міжнародні експерти не тільки проаналізують роботу транспортних підприємств, а й сформують фінансову стратегію на майбутні кілька років», – сказав він.  

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Консультанти допоможуть столичним підприємствам поліпшити сервіс і свою екологічну ефективність, а керівництву – ідентифікувати ключові зміни в корпоративній, фінансовій та операційній діяльності підприємств.  

«Розвиток транспортної галузі – один з найважливіших стратегічних напрямків нашого міста. Зараз дуже важливо вдосконалити наш громадський транспорт так, щоб він став максимально зручним для пасажирів», – констатував Ілля Сагайдак.   

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Читайте: Влада Києва активно працює над розвитком транспортної інфраструктури, – Віталій Кличко

Фото: media.novostimira.com

Читайте також: