fbpx
Політика

Віталій Кличко підписав заборону на продаж алкоголю в МАФах

Мер Києва Віталій Кличко підписав рішення Київради, згідно з яким в МАФах забороняється продавати алкогольні напої. При цьому міський голова також планує рекомендувати депутатам Київради заборонити продаж алкоголю після 23:00 у всіх магазинах і торгових мережах.  

Про це повідомила прес-служба КМДА.  

«Я переконаний, що необхідно обмежити реалізацію алкогольних напоїв. Якщо ми дбаємо про здоров’я українців, про атмосферу в суспільстві, то не повинен алкоголь продаватися на кожному розі і цілодобово. Адже це неприпустимо, коли розпивають алкогольні напої в парках, в столичних дворах, біля шкіл і на дитячих майданчиках», – сказав він.  

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Як зазначив Віталій Кличко, столична влада отримує безліч скарг від киян, які стурбовані погіршенням криміногенної ситуації в столиці, тому, щоб забезпечити порядок і безпеку в місті, скоротити кількість правопорушень, необхідно вживати жорстких заходів. До того ж, як він нагадав, практика заборони на продаж алкоголю, особливо в нічний час, активно застосовується в багатьох країнах.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

  Фото: media.novostimira.com

Читайте також: