fbpx
Кінотеатри

Пітер Дінклейдж отримав роль у фільмі «Три білборда за межами Еббінга, штат Міссурі»

Зірки серіалу «Гра престолів» все частіше з’являються на великих екранах. При чому це стосується не тільки тих акторів, які виконують головні ролі, але також і акторів другого плану.   

Читайте: Ще один актор з «Ігри престолів» потрапив в «Форсаж»  

Одним з мабуть найбільш успішних серед них є актор Пітер Дінклейдж, який, правда, і до цього активно знімався в великому кіно. Однак зараз він все частіше з’являється в куди більших проектах.  

Зараз, як стало відомо, Пітер Дінклейдж приєднався до акторського складу фільму «Три білборда за межами Еббінга, штат Міссурі», який буде знімати режисер драми «Залягти на дно в Брюгге» Мартін МакДона. При цьому до проекту вже приписані такі зірки, як Сем Рокуелл, Вуді Харрельсон і Френсіс Макдорманд.  

Фільм розповість історію жінки, чия дочка була згвалтована і убита. Оскільки поліція не поспішає займатися розслідуванням справи, головна героїня вирішує розмістити на трьох білбордах рекламу, спрямовану на те, щоб присоромити бездіяльних правоохоронців. Пітер Дінклейдж виконає у фільмі роль одного з городян, закоханого в головну героїню.  

Нагадаємо, що в останній раз Дінклейдж з’являвся на великих екранах у фільмі «Пікселі».

Читайте також: