fbpx
Політика

Віталій Кличко провів зустріч з мером Роттердама

В рамках свого візиту до Нідерландів, де незабаром має відбутися референдум щодо ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, мер Києва Віталій Кличко провів зустріч зі своїм колегою, мером Роттердама Ахмедом Абуталебом.  

Віталій Кличко звернув увагу на те, що сьогодні голландців активно намагаються залякати тим, що вступ України до Європейського Союзу призведе до збільшення потоку мігрантів, поширенню корупції і втрати ринків для голландського бізнесу.  

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Але все це не так. Йдеться про асоціацію з ЄС, про перспективу України. Тому що це шанс для України стати сильнішою, залишитися незалежною державою і втілити реформи. А для Європи це можливість отримати надійного і розвиненого партнера і сусіда», – підкреслив він.  

За словами мера Києва, саме для того, щоб донести цю інформацію до громадян, він і прибув разом зі своїм братом Володимиром в Нідерланди.  

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

У той же час мер Роттердама запевнив Віталія Кличка, що сам він на референдумі підтримає ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Фото: media.novostimira.com

Читайте також: