fbpx
Політика

ВР дасть достатньо голосів за відставку Шокіна, – Ігор Побер

Народний депутат України від фракції «БПП» Ігор Побер переконаний в тому, що у Верховній Раді набереться достатня кількість голосів за те, щоб відправити генпрокурора Віктора Шокіна (на фото) у відставку.  

«У мене немає сумнівів, що пан Шокін буде відправлений у відставку голосами і нашої фракції, і колег по парламенту. А хто буде наступником – покаже час», – підкреслив він.  

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Разом з тим, коментуючи збір підписів за призначення генпрокурором Юрія Луценка, Ігор Побер заявив, що ця ініціатива йде не від керівництва фракції «БПП». Крім того, Юрій Луценко і сам цим здивований.  

Також нардеп вважає, що покладати всю відповідальність на одного генпрокурора не варто.  

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«У нас було кілька гучних затримань, а наш «найгуманніший» суд у світі цих людей виправдовує і відпускає. Ми прийняли прекрасний закон, що стосується прокуратури, але реформи суду досі немає», – зазначив він.  

Читайте: Віктор Шокін вийшов на роботу  

Нагадаємо, що відставка Шокіна буде розглянута Верховною Радою 29 березня.

Читайте також: