fbpx
Політика

Порошенко не писав ніяких листів Савченко, – Марк Фейгін

Адвокат льотчиці і народного депутата Надії Савченко Марк Фейгін повідомляє, що їй було передано підроблений лист нібито від президента України Петра Порошенка.

Про це адвокат написав в Twitter.

"Змушений терміново повідомити про наступне. Протягом сьогоднішнього ранку Генконсульство України і я стали об’єктами дуже безпардонної спецоперації. Щоб дискредитувати Надію в зв’язку з закінченням її сухого голодування, було передано підроблений лист президента України для Наді", – написав Фейгін.

Він додав, що "Кремль зайнятий дискредитацією як самої Савченко та її адвокатів, так і державних органів України". "І це замість того, щоб вирішити питання про обмін", – зазначив адвокат.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Фейгін приніс свої вибачення "всім, хто читав зазначений лист". "Ми є об’єктом оперативної розробки, і мало що цьому можна протиставити", – заявив він.

Адвокат додав, що його Twitter-аккаунт намагаються зламати.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 10 березня, Марк Фейгін оприлюднив заяву Савченко про припинення сухого голодування. Рішення перейти на воду і дитячі суміші Савченко прийняла після того, як отримала лист від Порошенка, який пообіцяв зробити все можливе, щоб обміняти полонянку.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

У зверненні до українців Надія Савченко написала, що припиняє сухе голодування заради всіх, хто хвилюється за неї.

Крім того, Фейгін написав в Twitter про те, що в листі Петра Порошенко йде мова про посаду в уряді для Савченко. "Це посада міністра в силовому блоці. Упевнений, це допоможе звільненню", – зазначив адвокат.

  Фото: media.novostimira.com

Читайте також: